Abrahamssons Bilel säljer och är utbildade montörer av marknadens bästa och ledande alkolås. Dräger, Dignita samt Alkolock V3.

Vi har alltid bra pris på installation och kontroll av alkolås i Piteå och även i hela Norrbotten så kom in till oss och se över ert alkolås.

E

Kolla om du är 100% körklar

E

Snabbt & Säkert

E

Används av polisen

E

100% nöjda köpare

Beskrivning

Vi är certifierade och godkända av transportstyrelsen för montering av alkolås till dömda rattonyktra. 

Om du tappat ditt körkort klicka på länken nedan, om du undrar över något så tveka inte att kontakta oss med dina frågor.

Gör din ansökan här – alkolås för fordon vid villkorat körkort.

 

 Inga felaktiga utandningsprov.

Alkolåset kan särskilja alkohol i utandningsluft från alkohol som finns i till exempel munskölj, spolarvätska eller handsprit. Som användare kan du känna dig trygg i att felaktiga prov på grund av yttre påverkan inte registreras.

Säkert och användarvänligt.

Ingen väntetid! Uppvärmnings- och uppstartstiden är så kort att du som användare inte kommer märka av den. Dräger Interlock 7000 har en tydlig färgdisplay och instruktioner på svenska. Dessutom har den flerfärgs-LED för tydligare vägledning av de vanligaste instruktionerna.

Testat, godkänt och tryggt.

Med Dräger kan du känna dig trygg med att du får tillförlitlighet och mätsäkerhet i yttersta världsklass. Möjlighet att utrustas med både kamera och GPRS-modul för utökade användningsområden som till exempel säker föraridentifiering.

Kontakta oss

Abrahamssons Bilel AB
Verkstadsgatan 9
941 39 Piteå

0911 – 176 60

070 – 59 48 631

abrahamsson@bilel.nu

Snabb Länkar

  • Produkter
  • Om oss
  • Kontakt