Om oss

Abrahamssons Bilel AB grundades 1979. Drivs idag av Mikael Boström, som är den andra ägaren sedan starten och övertog företaget 2005.Vi har duktiga tekniker med över 30 års erfarenhet av alla sorters installationer och reparationer. I huvudsak så sysslar vi med elektriska installationer och reparationer av fordon med lågvoltssystem ex: bilar, båtar, mopeder, terrängfordon, tunga fordon, entreprenadmaskiner, mm.

Vi är experter på Alkolås / Alkotester och Taxameter . Vi har valt att inrikta oss på Dräger, Dignita och Alkolock, samt säljer och utför service på dessa.

Ackrediterad SWEDAC (Statligt kontrollorgan) med inriktning mot taxametrar. Här har vi valt att satsa på Digitax och Halda. På dessa utför vi montering, årliga kontroller, samt reparationer i hela Norrbotten med säte i Piteå.

Mikael Boström

E

VD

Bilelektriker, tekniker

Ezatollah Hedari

E

Medarbetare

Bilelektriker, tekniker

Magnus Carlsson

E

Medarbetare

Kundmottagning, reservdelsansvarig, radiokommunikation

Youssef Alakla

E

Medarbetare

Mekaniker

Mari Boström

E

Medarbetare

Ekonomi, admin

Vi är ett företag som har valt att specificera oss framför allt på bilelektronik. Jag har arbetat här sedan 1998 och börjar ha stött på det mesta inom fordonsel. Samtidigt utvecklas även systemen i bilarna och vi får lära oss nya saker, utmanas, utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör allra bäst. Vi är duktiga på att lösa kunders problem och vi arbetar för att verkligen erbjuda en god service.

Mikael Boström

VD, Abrahamssons Bilelektriska AB

Vårt mål

Vårt mål är att kunna erbjuda det som kunderna vill ha.

Vi erbjuder ett brett sortiment till de flesta fordon. Till viss del på lager, men annars beställer vi det åt dig så har du det oftast inom någon dag.

Vår förhoppning är att du ska känna att du möts av motiverad, kunnig och engagerad personal och att servicegraden är på topp.

 

%

Nöjda Kunder

Support

Jobb avklarade

Vår Miljöpolicy

Vår ambition är att bedriva verksamheten med fokus på kunden och trafiksäkerheten med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi reparerar när det är möjligt och återvinner allt från kablar till utbytta delar och plast. Vi hjälper även till med begagnade bildelar då vi samarbetar med bilåtervinningscentraler runt om i hela landet.

Kontakta oss

Abrahamssons Bilel AB
Verkstadsgatan 9
941 39 Piteå

0911 – 176 60

070 – 59 48 631

abrahamsson@bilel.nu

Snabb Länkar

  • Produkter
  • Om oss
  • Kontakt